Ομιλία του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Κιάτο

0Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΔΗΜ.ΤΟ Σικυωνίων, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 μμ στο κέντρο Μάλλιου (Πετμεζά 24) με θέμα : Εθνικές Εκλογές Αυτοδύναμη Ελλάδα, στην οποία θα παρευρεθεί ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπορόπουλος.
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομιλία του ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator