ΚΙΑΤΟ: Έκτακτη διανομή παγουρίνιων σήμερα λόγω βλάβης του δικτύου "αγιασμού" της Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων !!!

0Σε έκτακτη διανομή παγουρίνιων θα προβεί ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έλλειψη "αγιασμού" λόγω βλάβης στο δίκτυο και ύστερα από ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Σ.
Τα παγουρίνια θα είναι πολύχρωμα και καλαίσθητα και θα παραληφθούν απευθείας από τα χέρια του ίδιου του "Δημάρχου της καρδιάς μας".
Προλάβετε... θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας !!!

Υ.Γ. Η ανάρτηση είναι σατιρική και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έκτακτη διανομή παγουρίνιων σήμερα λόγω βλάβης του δικτύου "αγιασμού" της Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator