ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 12ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ “SMASH CHAMPIONSHIP” ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0



 O Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, από Σάββατο 8/6/2019 έως Κυριακή 23/6/2019, στις εγκαταστάσεις του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο το 12ο open τουρνουά τένις ανδρών & γυναικών SMASH CHAMPIONSHIP.

Διεξήχθησαν αγώνες μονών γυναικών & ανδρών δύο κατηγοριών με

βάση την ηλικία :

α) έως και 50 ετών (γεννηθέντες έως και 1963)

β) 50 ετών και πάνω (γεννηθέντες από 1962)

Συνολικά πήραν μέρος 54 άτομα και οι αγώνες είχαν ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Το αγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/6/2019 με τους τελικούς των ανδρών (κατηγορίας 50+), γυναικών & ανδρών στις 17.30, 19.00 & 20.30 αντίστοιχα.

Στον τελικό της κατηγορίας 50 ετών και άνω αναμετρήθηκαν ο Κίσσας Παναγιώτης και ο Κοντόπουλος Δημήτρης. Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος στο tie break 119 ( 06, 63)

Στις γυναίκες επικράτησε η Τσιπά Μίνα επίσης στο tie break της Δημοπούλου Τζίνας 103 (57, 63)

Στην κατηγορία έως και 50 ετών νικητής αναδείχθηκε ο Τσολάκος Βασίλης επί του Γιαννακάκη Γεράσιμου με σετ 2 – 0 (60, 61).

Το τουρνουά παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθόλη τη διάρκεια του με αποκορύφωση της προσέλευσης στους τρεις τελικούς.

Ο πρόεδρος του ΟΑ Κορίνθου κ. Κεφερλής Γιώργος στο τέλος των τελικών ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους υπευθύνους διεξαγωγής του τουρνουά, όλο τον κόσμο που παρακολούθησε καθόλη τη διάρκεια του τις συναρπαστικές αναμετρήσεις και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στους χορηγούς στους οποίους οφείλεται η πραγματοποίηση αλλά και η μεγάλη επιτυχία του τουρνουά.

Έπειτα ακολούθησε απονομή των κύπελλα στους πρώτους και δεύτερους νικητές και των τριών κατηγοριών.

Όλοι οι συμμετέχοντες μέσω κουπονιών έλάβαν μέρος σε κλήρωση τενιστικών δώρων από τους χορηγούς του τουρνουά.

Στην συνέχεια ακολούθησε catering – χορηγία του CORINTHIAN PALACE και η βραδιά έκλεισε μέσα σε ευχάριστο, ζεστό και φιλικό κλίμα με την υπόσχεση όλων για ραντεβού στο επόμενο τουρνουά του ομίλου.
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 12ο OPEN ΤΟΥΡΝΟΥΑ “SMASH CHAMPIONSHIP” ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator