ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "ΝΑΙ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ" !

0


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες το βράδυ, στη Δημοτική Αγορά της Κορίνθου!

Εκεί απ’ όπου ξεκινά το τέλος της παραμέλησης και της μιζέριας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κορινθίων.

Εκεί απ’ όπου ξεκινά η εξέλιξη για όλη την επικράτεια του Δήμου Κορινθίων!

Εκεί απ’ όπου οι πολίτες έστειλαν εκκωφαντικά το μήνυμα ότι δε μασάνε ό,τι τους σερβίρουν, από αριθμούς και πλασματικές δυναμικές!

Εκεί απ’ όπου επισφραγίστηκε το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής!

Ναι, έγινε το αδιαχώρητο!

Γιατί ο επικεφαλής μας, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, Πελοπίδας Καλλίρης, έχει στην πορεία του αποδείξει ότι έχει την ικανότητα και την εμπειρία να συνθέτει δυνάμεις και να διοικεί με αποτέλεσμα και διαφάνεια.

Έχει αποδείξει ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη να διεκδικεί και να εργάζεται για τον τόπο μας με επιτυχία.

Έχει αποδείξει ότι με τη διαδρομή και το κύρος του δημιουργεί και διατηρεί εθνικές και ευρωπαϊκές θεσμικές συμμαχίες, που θα θέσουν το Δήμο Κορινθίων στο επίκεντρο της ανάπτυξης.

Με λάβαρό μας το Πρόγραμμά μας, το πανίσχυρο ψηφοδέλτιό μας, το υψηλό προεκλογικό πολιτικό επίπεδο που κρατήσαμε, τις αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες μας για τη χρηστή διακυβέρνηση του τόπου μας, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και στήριξη των συντοπιτών μας!

Γιατί το αυτονόητο, η εξέλιξη, είναι για εμάς καθήκον. Είναι για εμάς η παρακαταθήκη μας στη νέα γενιά. Είναι για εμάς δέσμευση τιμής!

Ναι, έγινε το αδιαχώρητο! Σας ευχαριστούμε!

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: "ΝΑΙ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ" !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator