Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ

0


Η κατά τεκμήριο μέθοδος, που χρησιμοποίησε η πλειονότητα, των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων , σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, υπήρξε, η μέθοδος της … κάρτας, του έντυπου (που ειρήσθω εν παρόδω, ρύπανε όλους τους δρόμους) , του ουζερί, του φίλου που ήξερε έναν άλλο φίλο απ` την απάνω γειτονιά.


Λες και η πόλη , δεν έχει ανάγκες, δεν έχει προβλήματα, οι ιδέες , τα πλάνα, οι καινοτομίες… θα έρθουν με τον καιρό! Σκοπός, είναι να «βγει» ο «δικός μου» μετά, βλέπουμε! Για να πούμε την ωμή αλήθεια: ο υποψήφιος, που ζητά την ψήφο του κόσμου, αφού πρώτα, κατέθεσε τις απόψεις, οργάνωσε μια συγκέντρωση-κάλεσμα στους νέους, απάντησε στις ερωτήσεις τους, προσκάλεσε τον διεθνούς φήμης επιστήμονα, Βλάση Οικονόμου, για να δείξει πως , μια πόλη μπορεί , μπαίνοντας σε Ευρωπαϊκά μονοπάτια χρηματοδότησης, να αναμετρηθεί με το μέλλον !

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λαζόπουλο. Υποψήφιο στο Τοπικό της Κορίνθου, με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του Νίκου Σταυρέλη. Ο Παναγιώτης, ξεδίπλωσε , τα όνειρά του και τα εμπεριστατωμένα σχέδια του , για τη δημιουργία υποδομών στο λιμάνι, για την κατασκευή Μαρίνας, στην Κόρινθο, δίνοντας το στίγμα του, για το πώς θέλει να δει την Κόρινθο, σε βάθος χρόνου, με απόλυτο ρεαλισμό και βούληση! Μίλησε για το πώς θα κρατήσουμε τους νέους μας στην Κόρινθο, μεταστρέφοντας το Brain-Drain , σε Brain Gain. (Την απώλεια δηλαδή των νέων ικανών επιστημόνων σε επανάκτηση), δημιουργώντας τις προϋποθέσεις γι αυτούς!

Από πεποίθηση, δεν επιβάρυνε περαιτέρω τους δρόμους της Κορίνθου, με έντυπο υλικό! Τα δάση τα χρειαζόμαστε! Για ενημέρωση, υπάρχουν τα κοινωνικά δίκτυα! Εκεί λοιπόν επέλεξε να μοιραστεί τις ιδέες και τις ανησυχίες του! Ο Παναγιώτης Λαζόπουλος, με την τεχνογνωσία , την επιστημονική του αρτιότητα και κυρίως την εμπειρία του σε κρίσιμες θέσεις διοίκησης, μπορεί και θέλει να δώσει στην Κόρινθο, αυτό που χρειάζεται! Το δείχνει με την προεκλογική του πορεία, το δείχνει καθημερινά με τις παρεμβάσεις του, είναι βέβαιο, ότι είναι ο άνθρωπος που χρειάζεται η πόλη μας στην αναμέτρηση , με τις προκλήσεις του μέλλοντος!



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ,
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ,
ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΕΛΗ

Σωκράτης Σ. Λελέκος
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator