ΚΙΑΤΟ: Πως σου ξέφυγε αυτό ρε... Νέστορα της κολοτούμπας;;;

0



Κατά το δοκούν και κατά παραγγελία, είναι μάλλον οι αναρτήσεις πρώην εμπόρου ειδών προικός και νυν δημοσιοαγιογράφου του "Κάδου", της διαδικτυακής ντουντούκας της "σύνεσης" και πρόσφατα αναλυτή προεκλογικών γκάλοπ !!! (Πάνω φωτο δεξιά από εκπομπή που μας εξηγεί πόσο σίγουρη είναι η εκλογή Σταματόπουλου από την πρώτη Κυριακή) !!!

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η νέα γαργάρα του τύπου, που γυρνάει μεταξύ Κιάτου και Ξυλοκάστρου και μοιράζει αφειδώς χαρακτηρισμούς περί ηλιθιότητας σε όποιον δεν του κάνει τα χατίρια να προσκυνάει και να αγιογραφεί κατά παραγγελία;;;

Πριν λίγο καιρό λοιπόν, επειδή δεν του κάναμε το χατίρι, αλλά ούτε και μασάμε από προσκυνήματα, μας "κατηγορούσε" ότι είχαμε κάνει αναρτήσεις με τον Μπούκουρα, πρώην βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής και ενοχλήθηκε ως καλός δημοκράτης που είναι διότι δε δείχνει καμία ανοχή στη Χρυσή Αυγή και άλλα τέτοια ωραία.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια θεαματική γαργάρα του που έχει να κάνει με τον κο Φιακά πρώην πρόεδρο Αγροτικών Συλλόγων Κορινθίας και νυν υποψήφιο με το συνδυασμό Σταματόπουλου.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που τον φωτογράφιζε ξεκάθαρα ως υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής (δείτε εδώ και εδώκαι με λινκ παρέπεμπε σε σύνδεσμο (δείτε εδώ).


Πριν λίγες μέρες ο κος Φιακάς (κάτω φωτο αριστερά) στην κεντρική ομιλία του κου Σταματόπουλου πήρε στις πλάτες του το Δήμαρχο μπροστά στα μούτρα του "δημοσιογράφου" που υποτίθεται ότι κάλυπτε την εκδήλωση.

Δεν είδαμε Γρηγόρη καμία αντίδραση... 
...πήγε περίπατο εδώ η ανοχή σου για τη Χρυσή Αυγή Νέστορα της κολοτούμπας και της αγιογραφίας ;;;


Εμείς, σε αντίθεση με τον "Κάδο", δε σχολιάζουμε τα πολιτικά πιστεύω κανενός και δεν χαρακτηρίζουμε κανέναν, οφείλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα του κου Φιακά και του οποιουδήποτε, να υποστηρίζει όποιο κόμμα γουστάρει και δεν είναι αυτό το θέμα μας. 
Το θέμα μας είναι ότι ο... Νέστορας της κολοτούμπας μπορεί πλέον να λέγεται και... Νέστορας της γαργάρας.

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πως σου ξέφυγε αυτό ρε... Νέστορα της κολοτούμπας;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator