Γ. ΚΟΝΤΟΣ: Κατέθεσα σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου τα στοιχεία

0Στο Λουτράκι έντρομοι κάποιοι προσπαθούν να μας θυμίσουν την γνωστή παροιμία που λέει: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Πριν από λίγες ημέρες έλαβα γνώση εξαιρετικά σοβαρών τραπεζικών στοιχείων που αφορούν πρώην δημάρχους του Λουτρακίου.

Ως όφειλα και γνωρίζοντας τις νομικές συνέπειες, περί προσωπικών δεδομένων, σήμερα το πρωί κατέθεσα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου, τα στοιχεία αυτά για να τα διερευνήσει.

Πλέον η δικαιοσύνη έχει επιληφθεί του θέματος και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Τις τελευταίες ημέρες οι εμπλεκόμενοι, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν δημιούργησαν ένα εμετικό εις βάρος μου κλίμα, προσπαθώντας να πλήξουν και τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας»…

Μάταιη η προσπάθεια τους γιατί οι πολίτες πλέον γνωρίζουν.

Όσα τερτίπια και αν χρησιμοποιήσουν ακόμα και στην Πνύκα να ανέβουν, οι πολίτες ξέρουν καλά τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει.

Κερδίζοντας χρόνο, πιστεύουν ότι θα κερδίσουν και τις εκλογές.

Δεν μπορούν πλέον να ξεγελάσουν για μία ακόμα φορά κανένα.

Πλανώνται πλάνην οικτράν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Πολίτης Λουτρακίου
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΚΟΝΤΟΣ: Κατέθεσα σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου τα στοιχεία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator