Σπύρος Καραβάς: Γύρισε την πλάτη στις λασπολογίες και κέρδισε το στοίχημα

0Αδιαμφισβήτητα είναι ο υποψήφιος εκείνος που έχει δεχτεί όλη αυτή την προεκλογική περίοδο τόνους λάσπης από τους αντιπάλους του χωρίς να απαντάει και χωρίς να αναλώνεται.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στην ουσία της προεκλογικής περιόδου, στο σοβαρό πρόγραμμά τους, στον συνδυασμό και πάνω απ’ όλα στα σοβαρά και σημαντικά προβλήματα του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Ο Δήμος εκείνος με τα περισσότερα χωριά που κανείς μέχρι τώρα δεν τους έδωσε την αξία και τις λύσεις που ζητούσαν στην προβληματική τους καθημερινότητα.

Καταρτισμένος και με βαθιές γνώσεις και ο ίδιος αλλά και το ψηφοδέλτιο που τον πλαισιώνει ο Σπύρος Καραβάς πραγματοποίησε μία παρουσίαση προγράμματος και συνδυασμού χθες βράδυ που έκανε πολλούς να σαστίσουν. Χαμογελαστός, άμεσος, ουσιαστικός με απλό και κατανοητό λόγο αλλά και συγκινημένος από το πλήθος κόσμου ο Σπύρος πέτυχε χθες βράδυ το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αυτό όμως είναι και το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του τεχνοκράτη Σπύρου Καραβά που δείχνει να κερδίζει το στοίχημα του δεύτερου γύρου και να φέρνει την ανανέωση στο Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Σ.Μπαλή
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπύρος Καραβάς: Γύρισε την πλάτη στις λασπολογίες και κέρδισε το στοίχημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator