ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ

0


Στο Διμηνιό άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» και υπ. δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας, σήμερα το πρωί. Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στα Social Media ο κ. Λέγγας σημείωσε:

«Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες.

Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Ήταν μια προεκλογική περίοδος έντονη, που όμως την απόλαυσα γιατί ήταν γεμάτη με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του συνδυασμού μας τόσο στο δημοτικό ψηφοδέλτιο, όσο και στα κοινοτικά Κιάτου-Σικυώνος και Ψαρίου για την συμβολή τους και την συμμετοχή τους στον προεκλογικό μας αγώνα, όπως και για το ήθος που επέδειξαν.

Όλοι οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων δείξαμε πολιτικό πολιτισμό και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επόμενη μέρα σε ένα δημοτικό συμβούλιο, όπου οι συνθέσεις και η συναίνεση θα είναι απαραίτητες.

Πλέον ο λόγος ανήκει σε εσάς. Έχετε λίγες ώρες ακόμα μπροστά σας και πρέπει να ζυγίσετε με προσοχή όσα ακούσατε από κάθε υποψήφιο και να αποφασίσετε ποιον θα επιλέξετε.

Σας παρακαλώ να δώσετε προσοχή στο ρήμα «επιλέξετε». Γιατί στις εκλογές έχει σημασία να επιλέξεις σε ποιον θα δώσεις τα ηνία, ώστε να οδηγήσει τον δήμο στην επόμενη μέρα. Αν δεν το κάνεις, θα επιλέξει κάποιος άλλος για σένα. Γι αυτό σας καλώ να πάτε να ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε. Είναι σημαντικό. Αυτό έκανα κι εγώ μόλις τώρα».

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΓΓΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator