ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένταξη του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων (ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένταξη του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων ( ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ) στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες των αρμοδίων του, εξασφάλισε την ένταξη του στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού ύψους 480.000 ευρώ, για την κατασκευή και συντήρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα , το ποσόν αφορά στο έργο « Επανεπίστρωση ΤΑΡΤΑΝ Στίβου στο Δημοτικό Κέντρο Κορίνθου & Προμήθεια – Εγκατάσταση ΤΑΡΤΑΝ Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Χιλιομοδίου».

Σταθεροί στη φροντίδα των υποδομών και της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας …συνεχίζουμε!
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένταξη του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων (ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator