ΠΑΣΙΟ: Συνεχίζει τις εντυπωσιακές συγκεντρώσεις ο Βαγγέλης Χουσελάς - ΒΙΝΤΕΟ

0Μαζική υπήρξε η συμμετοχή του κόσμου χθες βράδυ στο Πάσιο στην ομιλία του υποψ. Δημάρχου Σικυωνίων Βαγγέλη Χουσελά
Κατά την διάρκεια της ομιλίας του αλλά και στο τέλος της δέχθηκε πολλές ερωτήσεις πάνω σε θέματα που αφορούσαν την τοπική κοινότητα όπως η γέφυρα στον προαστιακό που γίνεται λίμνη όταν βρέχει. Τις κακοτεχνίες και στους αποχετευτικούς αγωγούς και φρεάτια. Ακόμα έγιναν ερωτήσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων και την υδροδότηση της πόλης του Κιάτου.
Η όλη συζήτηση είχε διάρκεια πλέον των δύο ωρών χωρίς να χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος που συμμετείχε ενεργά.

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΣΙΟ: Συνεχίζει τις εντυπωσιακές συγκεντρώσεις ο Βαγγέλης Χουσελάς - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator