Κλίμα νίκης για τους «Νέους Δρόμους» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων

0


Κλίμα νίκης για τους «Νέους Δρόμους» του Γιώργου Δέδε και στους Αγίους Θεοδώρους, όπου περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από την ομάδα των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Κορινθίας.

Ο Γιώργος Δέδες επισκέφτηκε τη λαϊκή Αγορά των Αγίων Θεοδώρων, πέρασε από τα καταστήματα της πόλης και στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων σε κατάστημα εστίασης. Αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές του θέσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνολικά, αλλά και την Κορινθία και την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων ειδικότερα, επικρίνοντας ταυτόχρονα την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή για την αδιαφορία και την έλλειψη έργου που έχει επιδείξει.

Υπενθυμίζεται ότι, με την καθοριστική συμβολή του Γιώργου Δέδε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, δόθηκε ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ στη Δημοτική Ενότητα Αγίων Θεοδώρων για αποκατάσταση ζημιών των οδικών της υποδομών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2018 και τις φυσικές καταστροφές της 23ης Ιουλίου 2018.
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλίμα νίκης για τους «Νέους Δρόμους» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator