ΒΑΣΩ ΚΟΤΖΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Επιστολή σε έναν ψηφοφόρο #2

0«Η ψυχή του πολιτισμού είναι ο πολιτισμός της ψυχής»

Αγαπητέ/ή φίλε/η,

Καθήκον και δέσμευσή μας είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πολιτιστικού προγράμματος που να διαφυλάττει την παράδοση διατηρώντας τις μνήμες και την φυσιογνωμία της πόλης, προβάλλοντας τη δημιουργική πολιτιστική έκφραση του σήμερα και παρέχοντας ποιοτικά ερεθίσματα μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό του πολιτισμού για το αύριο.

Στον πολιτιστικό μας σχεδιασμό φιλοδοξούμε να βρίσκουν ισορροπία η δημιουργία, η έμπνευση και η ψυχαγωγία. Να δημιουργούνται δίαυλοι επικοινωνίας και επιμόρφωσης μέσα από στοχευμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, σεμινάρια, εκδηλώσεις αφιερωματικού χαρακτήρα, διαλέξεις. Ο σχεδιασμός μας προσπαθεί να αγκαλιάσει περισσότερους πολίτες και για περισσότερα είδη πολιτιστικών τάσεων.

Καταθέτουμε την δική μας πρόταση για ένα αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου μας. Στο πρόγραμμά μας υπάρχουν αναλυτικές αναφορές σε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν το τοπίο της πολιτιστικής ζωής της πόλης, είτε για αυτές για τις οποίες ο Δήμος έχει την κύρια ευθύνη, είτε για εκείνες στις οποίες μπορεί να συμβάλει, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν.

Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΩ ΚΟΤΖΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Επιστολή σε έναν ψηφοφόρο #2"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator