Γιώργος Δέδες - Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Παρασκευή 17 Μαΐου

0
Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  - Παρασκευή 17 Μαΐου  

Συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεών τους σε χωριά του Νομού Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.

Για την Παρασκευή 17 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί το ακόλουθο πρόγραμμα επισκέψεων:
(19:30) Κάτω Διμηνιό – (20:00)  Άνω Διμηνιό – (20:30) Μικρός Βάλτος – (21:00) Μεγάλος Βάλτος – (21:30)  Λαλιώτη
Δημοσίευση: Μαΐου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Δέδες - Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Παρασκευή 17 Μαΐου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator