ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ WBC - ΒΙΝΤΕΟ

0Σύμφωνα με ανακοίνωση σε αθλητική εκπομπή και με την υπογραφή του συμβολαίου  με γνωστό manager της WBC, ο Νίκος Θεοδοσίου αθλητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εντατική προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Γ. Αιδινιώτη και Γ.Φιλιππάτου προκειμένου να κάνει ένα σοβαρό ντεμπούτο στη μεγαλύτερη διοργάνωση pro boxing !

Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ WBC - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator