ΚΙΑΤΟ: Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης στο ψηφοδέλτιο του Σταματόπουλου

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς, ο Πολιτικός Μηχανικός Ιωάννης Εμμανουηλίδης ενώνει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» του νυν Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, επιθυμώντας να συμμετάσχει ενεργά στην ανάπτυξη του Δήμου. Πρόκειται για έναν έμπειρο επιστήμονα και έναν καταξιωμένο επαγγελματία οι γνώσεις του οποίου είναι απαραίτητες στο Δήμο.

Το ήθος, η συνέπεια και ο δυναμικός του χαρακτήρας είναι εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στους συμπολίτες μας. Η επιστημονική σου κατάρτιση και η επαγγελματική του καταξίωση αποτελούν την εγγύηση για τη μελλοντική του προσφορά στο Δήμο. Είναι ένας άνθρωπος με θέληση, όραμα και στόχους που μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια για ένα δήμο να ανέβει ακόμα ψηλότερα.
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης στο ψηφοδέλτιο του Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator