Πελοπίδας Καλλίρης –Δύναμη Εξέλιξης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

0

Η μεγαλειώδης και εντυπωσιακή εκδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής, με αφορμή την κορύφωση του οδοιπορικού διαβούλευσής μας με τους πολίτες και τα εγκαίνια του εκλογικού μας γραφείου, οφείλεται εξ ολοκλήρου στη δυναμική συμμετοχή σας!

Με τη δύναμη που μας δίνετε, το όραμα μας, που δεν είναι άλλο από την εξέλιξη, γίνεται εφικτό γιατί είναι ρεαλιστικό.

Με τη δύναμη που μας δίνετε, οι πολιτικές που σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε, κάνουν πράξη την εξέλιξη.

Με τη δύναμη που μας δίνετε, πετυχαίνουμε ήδη την εξέλιξη του τοπικού πολιτικού συστήματος, σε σχέση με τα δεδομένα των προηγούμενων ετών.

Σας ευχαριστούμε!

Σας καλούμε να μελετήσετε το Πρόγραμμά μας για τον τόπο, το οποίο παρουσιάστηκε στα εγκαίνιά μας και είναι ήδη διαθέσιμο, να αξιολογήσετε τις προσωπικότητες που συνθέτουν το Συνδυασμό μας, και να δώσουμε όλοι και όλες μαζί τη μάχη για το αυτονόητο.

Στην πορεία μου έχω αποδείξει ότι έχω την ικανότητα και την εμπειρία να συνθέτω δυνάμεις και να διοικώ με αποτέλεσμα και διαφάνεια.

Στην πορεία μου έχω αποδείξει ότι έχω τη θέληση και τη δύναμη να διεκδικώ για τον τόπο μου με επιτυχία.

Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να το κάνω. Να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου. Είναι η δική μου παρακαταθήκη στα παιδιά μου.

Μαζί με τους συνοδοιπόρους μου, για τους οποίους είμαι πολύ περήφανος, δεσμευόμαστε για όσα οφείλουμε και μπορούμε να κάνουμε πράξη. Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες σας, δεσμευόμαστε για την εξέλιξη του τόπου μας.

Είναι για εμένα και τους συνοδοιπόρους μου, δέσμευση τιμής.-

Πελοπίδας Καλλίρης –Δύναμη Εξέλιξης
Οικονομολόγος
Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας
Υποψ. Δήμαρχος Κορινθίων
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πελοπίδας Καλλίρης –Δύναμη Εξέλιξης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator