Δ. Παπαγεωργίου υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων: Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους δημότες και τους συνεργάτες μου

0



Συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς, την εβδομάδα που μας πέρασε, οι επαφές του επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» Δημήτρη Παπαγεωργίου και των υποψηφίων συμβούλων του, με κατοίκους του δήμου, εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων.

Οι επαφές αυτές έδωσαν τη δυνατότητα στον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων όχι μόνο να αντιληφθεί σε βάθος τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ακούσει τις προτάσεις τους, αλλά και να αναπτύξει τις θέσεις του συνδυασμού του πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας και να αναλύσει τις βραχυπρόθεσμες και μακροχρόνιες λύσεις που προτείνει.

Οι επαφές μου θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα, καθώς οι άγιες αυτές μέρες πρέπει να είναι μέρες περισυλλογής και όχι αντιπαραθέσεων και εντάσεων. Ο αγώνας μας για έναν «δίκαιο Δήμο για όλους» θα συνεχίζεται. Εύχομαι από καρδιάς, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους δημότες και τους συνεργάτες μου, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Παπαγεωργίου υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων: Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους δημότες και τους συνεργάτες μου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator