Παναγιώτης Λαζόπουλος "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

0


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ τοπικός σύμβουλος Κορίνθου Παναγιώτης Λαζόπουλος την Κυριακή 14/4 στο NOSTRO MONDO με θέματα που αφορούσαν την νεολαία .

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από νέους αλλά και μεγαλύτερους .Διεξήχθη μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδραστική συζήτηση του υποψηφίου με τους νέους που προκλήθηκε από σειρά ερωτημάτων που του έθεσαν και αφορούσαν την αγορά εργασίας , τον πολιτισμό, τον τουρισμό ,την καθημερινότητα κ.α. Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο κύριος Βλάσης Οικονόμου Διευθυντής του Ινστιτούτου Ενεργειακής και Κλιματικής Πολιτικής με έδρα το Άμστερνταμ .Μέσα από μια καταπληκτική και αποκαλυπτική παρουσίαση έθιξε θέματα όπως :αλληλεπίδραση κλίματος και οικονομίας ,δράσεις και προγράμματα της Ε.Ε. για την ενεργειακή εξοικονόμηση και την κλιματική μεταβολή ,πως οι δήμοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτά τα προγράμματα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που τα συνοδεύουν. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονισθεί ότι μέσα από πίνακες και παραδείγματα φάνηκε ξεκάθαρα η ανυπαρξία συμμετοχής του δήμου Κορινθίων στα προγράμματα αυτά .Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με προγράμματα που αφορούσαν την νεανική επιχειρηματικότητα και τρόπους προώθησης της μέσα από τους θεσμούς της Ε.Ε.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Νίκος Σταυρέλης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης ,τόνισε την ανάγκη να χρησιμοποιούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις ,την ανάγκη αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων έτσι ώστε ο Δήμος να γίνει καλύτερος και αποδοτικότερος.

Ευχαριστούμε όλους και ιδιαίτερα τους νέους που συμμετείχαν στην εκδήλωση ,γιατί το μεγαλύτερο κέρδος ήταν αυτή η συμμετοχή .Οι νέοι είναι που μας δείχνουν τον δρόμο της αλλαγής και εμείς τους υποσχόμαστε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παναγιώτης Λαζόπουλος "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator