"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

0Αποτελεί δέσμευσή μας η τουριστική ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού από την παραλία των Κεχρεών μέχρι το βιότοπο του Κοκοσίου.

Για το σκοπό αυτό θα προβούμε στις εξής ενέργειες:

-Προκήρυξη πανελλήνιου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την εκπόνηση μελέτης ενιαίας ανάπλασης της παραλιακής ζώνης στις Κεχριές, το χώρο της Ιαματικής Πηγής, τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, την Αλμυρή και το Κοκόσι.

-Δημοπράτηση τμηματικής κατασκευής των έργων που θα προβλεφθούν από την αρχιτεκτονική μελέτη (αθλητικοί χώροι, χώροι πολιτισμού , αναψυχής, λουτροθεραπείας και τουρισμού)

-Δημοπράτηση κατασκευής του έργου του παραλιακού πεζόδρομου.

-Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε μόνιμη βάση στην παραλία των Λουτρών και της Αλμυρής και ναυταθλητικών εκδηλώσεων με την ονομασία «ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ».

-Ο προϋπολογισμός του έργου εκτιμάται σε 4.000.000 €

(ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ)

Προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού με παράδοση πλήρους μελέτης εφαρμογής (1 έτος)

Δημοπράτηση του έργου (Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής καθορισμού όρων, Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού, Κατακύρωση αποτελέσματος, Προσυμβατικός έλεγχος από Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου (6 μήνες)

Εκτίμηση πραγματικού κόστους μετά την έκπτωση 2.000.000 € από πόρους Δήμου ή ευρωπαϊκό πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων.

Κατασκευή του έργου (2 έτη)

Παράδοση σε χρήση του έργου (3,5 έτη από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής)
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator