ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ: Η φωνή του Φενεού που κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας.

0



Πριν από 15 χρόνια θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον να πιστέψει ότι μια τοπική εφημερίδα της ορεινής περιοχής της Κορινθίας με το όνομα Φενεός θα κατακτούσε τις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών πέρα από τα γεωγραφικά όρια της περιοχής αυτής. Η συνταγή της επιτυχίας για το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ είναι οι επίπονες προσπάθειες του Εκδότη από το Μεσινό Ιωάννη Γ. Λαλιώτη να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παραμελημένα Φενεατοχώρια και να αναπτύξει μια ευρεία θεματολογία η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και προσιτή σε κάθε αναγνώστη. Έτσι, καθιερώθηκε ως ένα έντυπο που ενώνει όλους τους απανταχού Φενεάτες και όχι μόνο. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συνεισφορά νέων αρθρογράφων, διεκδικεί την αναγνώριση των αναγνωστών ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα τον πήχη της αντικειμενικής και απρόσκοπτης ενημέρωσης.

Γιώργος Μηλιώτης* – Κοινωνιολόγος

*Ο Γιώργος Μηλιώτης γράφει στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ και είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ του Κώστα Σαρχάνη
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ: Η φωνή του Φενεού που κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας. "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator