Με ιδιαίτερη επιτυχία η ομιλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ στο Καίσαρι

0Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Καίσαρι, η προγραμματισμένη ομιλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ , υποψήφιου Δημάρχου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ : «Δήμος».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων παρουσίασε τα βασικά θέματα του προγράμματός του δηλώνοντας την απόφασή του να αναζητήσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου, για το καλό του συνόλου των δημοτών. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους σχετικά με τα προβλήματα του χωριού οι οποίοι εκδήλωσαν την αγωνία τους για το αύριο της περιοχής και την απαξίωση τους από τον Δήμο και ζήτησαν την λύση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κυρίως με την Άρδευση και την Αγροτική Οδοποιία.
Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με ιδιαίτερη επιτυχία η ομιλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΥΣΕΛΑ στο Καίσαρι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator