ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ" - ΒΙΝΤΕΟ

0Οι ένοχοι σιωπούν.
Μήνες τώρα το έργο της πλατείας Π. Τσαλδάρη προχωρούσε με αργούς ρυθμούς και καθυστερήσεις.
Από την πρώτη μέρα, η τεχνική υπηρεσία με έγγραφά της καλούσε τον εργολάβο να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου. Απαράδεκτα αιτήματα της εταιρείας, αξιώσεις για αλλαγή υλικών, διεκδικήσεις επιπλέον εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απορρίφθησαν τεκμηριωμένα από την τεχνική υπηρεσία. Στις 6 Μαρτίου 2019 τους κοινοποιείται από το Δήμο η αρχή της διαδικασίας έκπτωσης που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η εταιρεία απαντά την επόμενη μέρα με διακοπή εργασιών.
Οι λεπτομέρειες θα ειπωθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συγκληθεί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για να ενημερωθούν όλοι οι δημότες, για τις ευθύνες των κυρίων Νανόπουλου – Σταυρέλη, που με τον ακραίο, καταγγελτικό τους λόγο - δήθεν ο Δήμαρχος χαρίζει 500.000€ στους εργολάβους
«Μεγάλο σκάνδαλο του Δημάρχου», οδήγησαν σε απόφαση ανάθεσης στην εταιρεία που έδωσε έκπτωση 63,17%. Η εταιρεία που στην αιτιολόγησητης προσφοράς που κατέθεσε στο διαγωνισμό έλεγε, ότι θακερδίσει 6.500 ευρώ, δηλαδή ότι θα ρισκάρει σε έργο προϋπολογισμού 4.150.000€, χρήματα, μηχανήματα και εργαζόμενους για να κερδίσουν οι μέτοχοι της εταιρείας -όλοι μαζί- 500 € το μήνα. Εμείς δηλώσαμε στην οικονομική επιτροπή ότι δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος των βαριών κατηγοριών Νανόπουλου- Σταυρέλη περί μεγάλου σκανδάλου να δοθεί στον τέταρτο μειοδότη με ποσοστό έκπτωσης 51,26% , σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής διαγωνισμού (στην επιτροπή διαγωνισμού συμμετέχουν εκπρόσωποι των εργολάβων και εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος). Συμφωνήσαμε εκθέτοντας τις μεγάλες επιφυλάξεις μας για την ολοκλήρωση του έργου, παρουσία του αναδόχου, στην πρότασή τους να δοθεί στον πρώτο με 63,17%, λέγοντας χαρακτηριστικά «εύχομαι να δικαιωθείτε εσείς, να εκτελεστεί το έργο και να γλιτώσει ο Δήμος 500.000 ευρώ». Σιωπούν και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ένα μήνα τώρα. Συνεχίζουν τον καταγγελτικό τους λόγο και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι δεν έχουν ικανότητες να ηγηθούν στο Δήμο Κορινθίων και ότι η σκοπιμότητα να καθυστερούν ή να ματαιώνουν προσπάθειες και έργα της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι η πρακτική τους για να πετύχουν το στόχο τους, κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Εμείς συνεχίζουμε το δημιουργικό μας έργο. Εμείς που αναμορφώσαμε το Δήμο Κορινθίων και ιδιαίτερα την πόλη της Κορίνθου, θα ολοκληρώσουμε την πλατεία Π. Τσαλδάρη, όσα εμπόδια και να βρούμε, κόντρα σε συμφέροντα, υπερασπιζόμενοι και το τελευταίο ευρώ του δημότη. Η σταθερή ανοδική πορεία του Δήμου Κορινθίων προς την ανάπτυξη και την ευημερία, θα επικυρωθεί στις εκλογές του Μαΐου με την ψήφο του Κορινθιακού λαού στην ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator