ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΥ: Ακόμα μια νέα επιστήμονας ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

0Μια ακόμα ισχυρή και δυναμική γυναικεία υποψηφιότητα, αυτή της Ασπασίας Γκουβάτσου, με σπουδές στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, προστίθεται στην ήδη δυνατή ομάδα ενεργών και καταξιωμένων πολιτών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Η Ασπασία Γκουβάτσου με καταγωγή από τη Στυμφαλία, όπου πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια,
αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 2008, ζει στο Κιάτο, είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Παναγιώτη Σπούλου από το χωριό Μποζικά Κορινθίας.

Ασχολείται με τον χώρο της εκπαίδευσης σε επαγγελματικό και εθελοντικό επίπεδο και είναι μια δραστήρια γυναίκα με όραμα και διάθεση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία όπου ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της.

Ως ενεργός πολίτης έχει τον ενθουσιασμό να αγωνιστεί για έναν καλύτερο Δήμο δουλεύοντας σκληρά με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΚΟΥΒΑΤΣΟΥ: Ακόμα μια νέα επιστήμονας ενδυναμώνει το ψηφοδέλτιο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator