"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

0
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Έργα Υπηρεσίες Καθημερινότητα

Δεσμευόμαστε για την πραγματοποίηση έργων και δράσεων στην περιοχή του ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και ειδικότερα:

-Αγορά οικοπέδου και κατασκευή πλατείας στο κέντρο του χωριού.

-Υδροδότηση σε μόνιμη βάση με νερό Στυμφαλίας.

-Επέκταση και συντήρηση του νεκροταφείου

-Συντήρηση και ανάδειξη του δημοτικού σχολείου και του περιβάλλοντος χώρου

-Κατασκευή νέας σύγχρονης παιδικής χαράς

-Αγροτική οδοποιία σε ετήσια βάση με ασφαλτόστρωση διπλής σφραγιστικής και συντήρηση των αγροτικών δρόμων με γκρέϊντερ δύο φορές το χρόνο

-Κατασκευή γηπέδου μίνι σόκερ

-Ανάδειξη κάστρου Αγγελοκάστρου

-Κατασκευή Περιφερειακού δρόμου Αγγελοκάστρου

-Κατασκευή Δρόμου Αγγελοκάστρου-Αγ. Ιωάννη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Έργα Υπηρεσίες Καθημερινότητα

- Αξιοποίηση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Δερβενακίων, ως «πύλη εισόδου» του Δήμου Κορινθίων, προβάλλοντας την ιστορία του τόπου και της ομώνυμης μάχης , μέσω βιντεοπροβολών , φωτογραφικού και έντυπου υλικού και πάραλληλα, την λειτουργία του ως τουριστικού περιπτέρου του Δήμου μας και εκθετηρίου τοπικών προϊόντων.

- Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου. Η αίθουσα θα χρησιμοποιείται για θεατρικές παραστάσεις των δύο σχολείων ( Δημοτικού και Νηπιαγωγείου), θα διαθέτει σκηνή, πτυσσόμενα καθίσματα, μικροφωνική εγκατάσταση και βιντεοπροβολέα. Παράλληλα, θα χρησιμοποιείται ως κλειστό γυμναστήριο για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, ενώ θα μπορεί να φιλοξενεί και ημερίδες- ομιλίες .

- Κατασκευή Δημοτικού Πάρκου Αναψυχής στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας το οποίο θα περιλαμβάνει ποδηλατοδρόμιο , εναλλακτική παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ.

- Αξιοποίηση του κτιρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού ,στην περιοχή των Χανίων ,και παραχώρησή του στην Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα Αγίου Βασιλείου με σκοπό την Δημιουργία Χειμερινής Θεατρικής Σκηνής.

- Αξιοποίηση του διατηρητέου κτιρίου του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου ως Μουσείου Σχολικής Ζωής –Λαογραφικού Μουσείου.

- Δημιουργία Ιστορικού μονοπατιού «Δερβενάκια –Παναγία Βράχου- Φράγκικο Κάστρο»

- Κατασκευή αποχέτευσης λυμάτων και του Βιολογικού καθαρισμού για την περιοχή της Τενέας προϋπολογισμού 12.000.000 €. (Άγιος Βασίλειος, Κλένια, Χιλιομόδι), με την ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα (Φιλόδημο, ΕΣΠΑ, κλπ).

- Εκσυγχρονισμός της παιδικής χαράς στα Χάνια Αγίου Βασιλείου και τοποθέτηση νέας στην πλατεία του δημοτικού αναψυκτηρίου.

- Κατασκευή αθλητικού κέντρου (μπάσκετ, βόλλευ, τέννις)

- Ανάπλαση και ανάδειξη ιστορικού χώρου στα Δερβενάκια

- Ενοποίηση του αγορασθέντος χώρου και ανάπλαση της πλατείας κάτω από το δημοτικό αναψυκτήριο

- Διάνοιξη δρόμου ένωσης των δύο παράλληλων κεντρικών δρόμων του Αγίου Βασιλείου.

- Κατασκευή του δρόμου διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης Στεφάνι-Άγιος Βασίλειος.

- Σύνδεση δικτύων ύδρευσης Αγίου Βασιλείου με το δίκτυο υδροδότησης από τη Στυμφαλία

- Αγροτική οδοποιία σε ετήσια βάση με ασφαλτόστρωση διπλής σφραγιστικής και συντήρηση των αγροτικών δρόμων με γκρέϊντερ δύο φορές το χρόνο
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator