Κορίνθιος ο ελληνάρας που τσαμπουκαλεύεται στην παρατήρηση επειδή πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ;;; - ΒΙΝΤΕΟ

0Πολλοί λένε πως είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν έναν λαό μεγάλο κι οπωσδήποτε το παράδειγμα που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο δεν μας τιμάει.

Ένας οδηγός που δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του και αποφασίζει να παρκάρει άνετος και καμαρωτός σε μια θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ, παρά το γεγονός ότι η σήμανση στο χώρο βγάζει… μάτια.

Ένας περαστικός αποφασίζει να βιντεοσκοπήσει την κίνηση του οδηγού και όταν του ζητάει τον λόγο, εκείνος βγαίνει από το αμάξι μαινόμενος και με εμφανώς απειλητική διάθεση!

Γνωρίζοντας πως ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μοναδικός που αδιαφορεί για τα αυτονόητα σε αυτήν εδώ τη χώρα, ξεροκαταπίνουμε από αμηχανία μπροστά στη συλλογική μας αναισθησία…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορίνθιος ο ελληνάρας που τσαμπουκαλεύεται στην παρατήρηση επειδή πάρκαρε σε θέση ΑμΕΑ;;; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator