Η Ανεξάρτητη παράταξη του Τιμολέοντος Πιέτρη «Μαζί Μπορούμε» επισκέφθηκε τον Ταξίαρχο του Α.Τ. Κορίνθου

0




Τον Ταξίαρχο του Α.Τ. Κορίνθου επισκέφθηκε κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Παράταξης «Μαζί Μπορούμε» με επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων, τον Τιμ. Πιέτρη.

Στα πλαίσια ενός ευρύτερου κύκλου γνωριμιών της παράταξης, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου συνάντηση με τον Ταξίαρχο του Α.Τ. Κορίνθου, όπου έγινε μία ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.



Υποψήφιος Δήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης
Site www.mazimporoumekorinthos.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571
Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ανεξάρτητη παράταξη του Τιμολέοντος Πιέτρη «Μαζί Μπορούμε» επισκέφθηκε τον Ταξίαρχο του Α.Τ. Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator