Πανελλήνια διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου

0


Η "Dream Team" του 3ου "ξαναχτύπησε", κατακτώντας την 12η θέση ανάμεσα στις 57 καλύτερες ομάδες δημοτικών σχολείων της χώρας


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2019

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 20-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Τεράστια επιτυχία για τα παιδιά μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που σχολείο της πόλης μας φτάνει τόσο ψηλά σε πανελλαδικό επίπεδο!!!!!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Αναστάση Κεφερλή, τον Σωτήρη Μαντά, τον Μιχαήλ Αγγιστριώτη και τη Χριστίνα Μαρκούτη για την προσπάθεια τους. Η αποφασιστικότητα, η μαχητικότητα και η ομαδικότητα τους μας συγκίνησαν όλους και μας έκαναν πολύ περήφανους.

Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανελλήνια διάκριση για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator