ΚΙΑΤΟ: Παρέμβαση "καταπέλτης" του Μάρκου Λέγγα στον απολογισμό του απερχόμενου Δημάρχου - ΒΙΝΤΕΟ

0Απόσπασμα με τις δηλώσεις του επικεφαλής του Συνδυασμού "συνΔΗΜΟΤΕΣ'' και Υπ. Δημάρχου Σικυωνίων Μάρκου Λέγγα στην ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Ο κύριος Λέγγας μεταξύ άλλων ζήτησε απαντήσεις στο ζήτημα των καυσίμων και του Ιδρύματος Μαυρούλια.

Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Παρέμβαση "καταπέλτης" του Μάρκου Λέγγα στον απολογισμό του απερχόμενου Δημάρχου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator