ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πλατής και Παπαμεντζελοπούλου στηρίζουν τον Πελοπίδα Καλλίρη

0



Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που έχω τάξει τον εαυτό μου στην αγροτική δραστηριότητα, στη γη, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να αγωνιστώ για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Σοφία Παπαμεντζελοπούλου
Επιχειρηματίας Αγρότισσα


“Η τύχη και η επιλογή, η ευλογία της ενασχόλησης με τη γη ως εργασία, ως επένδυση, ως αυτοσκοπός δημιουργίας και παραγωγής, ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, μπολιάζει τον καθένα με αγάπη, αφοσίωση, μεράκι και πείσμα κόντρα στις επίπονες αντιξοότητες.

Ο αγροτικός κόσμος απ’ τον οποίο προέρχομαι, είναι γαλουχημένος με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Η υπερπροσπάθεια είναι η καθημερινότητά μας. Όχι μόνο για τις ανάγκες της εργασίας μας και της διαβίωσής μας, αλλά και για να γίνουν δεδομένα όσα θα έπρεπε στη χώρα και τον τόπο μας να είναι αυτονόητα.

Η συμμετοχή μου σε μια τέτοια προσπάθεια είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω ως καθήκον για τα καλύτερα που αξίζουν στον κλάδο μας και στον τόπο μας,αλλά και για τα καλύτερα που οφείλουμε να «κληροδοτήσουμε» στις επόμενες γενιές.

Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση που έχω τάξει τον εαυτό μου στην αγροτική δραστηριότητα, στη γη, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για να αγωνιστώ για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει. Μαζί με τον Πελοπίδα Καλλίρη και τους συνοδοιπόρους του, είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου μας.

ΣΠΥΡΟΣ Ν. ΠΛΑΤΗΣ
Γεννήθηκα το 1962. Μεγάλωσα στο Περιγιάλι Κορινθίας μαζί με τα δύο αδέλφια μου και τους γονείς μου, σε μία οικογένεια που επικρατούσε ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες και ο δυναμισμός της ανθρώπινης έκφρασης. Μια οικογένεια που ξέρει να δίνει αγώνες ζωής, ελπίδας και δύναμης.

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος πτυχίου Λογιστή Α΄Τάξης.

Εργάζομαι επί 32 χρόνια αρχικά ως οικονομικό στέλεχος, και έπειτα ως οικονομικός διευθυντής στον μεγαλύτερο ιατρικό εκδοτικό οίκο της Ελλάδας, με σημαντικές συνεργασίες με τους πιο μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού.

Η πολυετής ενεργή συμμετοχή μου, τόσο με την 15χρόνη ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ως διαιτητής ποδοσφαίρου, όσο και με την συμμετοχή μου σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με ειδικές ανάγκες και βαριά νοσήματα, θεωρώ ότι με κατατάσσουν σε εκείνους που γνωρίζουν την σημαντικότητα της συλλογικής προσφοράς και του πραγματικού αγώνα για τη ζωή, παρέχοντάς μου τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή μου στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επέλεξα να ενταχθώ στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη, έχοντας σαν στόχο όσον αφορά τα κοινά, τη διαμόρφωση ενός πλαισίου, όπου επικρατεί η σύνεση και το θάρρος, κάνοντας πράξη το αυτονόητο για το Δήμο που μας αξίζει.
Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πλατής και Παπαμεντζελοπούλου στηρίζουν τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator