Η Ελλάδα της Λοΐζου απέναντι στην Ελλάδα του Κυμπαρόπουλου

0


Του Γιώργου Τέσση*

Οι επερχόμενες εκλογές είτε αυτές αφορούν την Ευρωβουλή, είτε αφορούν το Εθνικό κοινοβούλιο, δεν μοιάζουν με καμία άλλη αντίστοιχη διαδικασία των τελευταίων τουλάχιστον ετών. Δεν πρόκειται για μια πολιτική μάχη αλλά για μια μάχη ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Πρόκειται για μια μάχη για το τι Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε την Ελλάδα της Λοΐζου ή την Ελλάδα του Κυμπαρόπουλου; 
Η Μυρσίνη Λοΐζου είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου. Η ζωή φέρθηκε στη Μυρσίνη με γενναιοδωρία. Ο πατέρας της, με το ταλέντο του και την δουλειά του, της εξασφάλισε μία άνετα οικονομικά ζωή χωρίς το άγχος της επιβίωσης. Δεν χρειάστηκε, όπως η ίδια έχει δηλώσει να αγωνιστεί για να επιβιώσει. 
Η Μυρσίνη όμως αντί να ευχαριστεί τον Θεό για την τύχη που είχε να διαθέτει χρόνο και χρήμα για την καλλιέργεια της ψυχής της, το μόνο που κατάφερε ήταν να είναι γεμάτη με μίσος φθάνοντας στο σημείο να ζητά από τα θυμάτων των δολοφόνων της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη να ζητήσουν συγνώμη. Ακόμα χειρότερο είναι το γεγονός ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να καταστήσει την Μυρσίνη σύμβολο της Αριστεράς στις Ευρωεκλογές, η Μυρσίνη δεν είχε καν το θάρρος να υποστηρίξει τις άρρωστες απόψεις της. 
Ως γνήσια Αριστερή και ΣΥΡΙΖΑία μπρος στο ενδεχόμενο να εισπράξει τον πλουσιοπάροχο μισθό του Ευρωβουλευτή, «μάζεψε» τις δηλώσεις της, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι Αριστερά σημαίνει κωλοτούμπα, αναξιοπρέπεια και φιλοτομαρισμός. Η τελευταία αποκάλυψη στο βίο του συμβόλου του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Λοΐζου, είναι ότι εισέπραττε τις συντάξεις της θανούσης μητέρας της και καταδικάστηκε από τα δικαστήρια γι’ αυτό. 
Είχε δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ και η Μυρσίνη που έβριζαν τους γερμανοτσολιάδες και την τρόικα, αφού τους χάλασε το πάρτυ!!! Από την άλλη πλευρά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποφάσισε να προβάλει το πρότυπο του Στέλιου Κυμπαρόπουλου. 
Ο Στέλιος είναι ένας άνθρωπος , που σε αντίθεση με την Μυρσίνη, η ζωή του φέρθηκε σκληρά, πάρα πολύ σκληρά! Η ζωή δεν του έδωσε ούτε καν τα αυτονόητα. Στην τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων ετών, διαγνώστηκε με Νωτιαία Μυϊκή ατροφία, που του προκάλεσε σοβαρή αναπηρία. 
Όμως ο Στέλιος δεν το έβαλε κάτω. Υπήρξε αριστούχος μαθητής και ο πρώτος σημαιοφόρος μα κινητικά προβλήματα. Στη συνέχεια αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών και κατάφερε να αποκτήσει την ειδικότητα του ψυχιάτρου. 
Ο Στέλιος δεν μισεί την κοινωνία, δεν μισεί τους ανθρώπους, δεν ζητά από τα θύματα των αλητήριων της 17 Νοέμβρη να ζητήσουν συγνώμη. Δεν τρώει από τα έτοιμα, που λένε και στο χωρίο μου, άλλα παλεύει να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Δεν προβάλει το μίσος και την σκατοψυχιά αλλά την αγάπη και την διάθεση για προσφορά. 
Και ναι αγαπητοί φίλοι, δεν έχω κανένα δισταγμό για την απόφαση μου στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Στηρίζω την Ελλάδα της προσπάθειας, την Ελλάδα που παλεύει με νύχια και με δόντια για ένα καλύτερο αύριο. Συντάσσομαι με την Ελλάδα του Στέλιου Κυμπαρόπουλου, με την Ελλάδα του νέου επιστήμονα που έφυγε στο εξωτερικό για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη και σιχαίνομαι, μάλιστα κυρίες και κύριοι σιχαίνομαι, την Ελλάδα που ζει με πνευματικά δικαιώματα του μπαμπάκα , που τρώει από την σύνταξη των πεθαμένων, και μάλιστα όχι από ανάγκη, αλλά από αριστερή άποψη. 
Σιχαίνομαι τα υποπροϊόντα του μίσους και της σκατοψυχιάς που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας πλασάρει ώς πρότυπα για τα παιδιά μας. 

Ο Γιώργος Τέσσης είναι Τομεάρχης Οργανωτικού στην Β1 περιφέρεια Αθηνών της ΝΔ και μέλος των τομέων Προστασίας του Πολίτη & Ναυτιλίας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα της Λοΐζου απέναντι στην Ελλάδα του Κυμπαρόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator