ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: "ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ 3, Η ΦΙΣΤΙΚΙΑΔΑ"

0


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνου Γαβρά "ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ 3, Η ΦΙΣΤΙΚΙΑΔΑ".
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τον συγγραφέα, που αφού παρουσίασε τον ήρωά του, Φιστίκιο Αιγινήτη και τις περιπέτειές του, απάντησε σε ερωτήσεις και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: "ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ 3, Η ΦΙΣΤΙΚΙΑΔΑ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator