ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία για το αυριανό κάλεσμα στα δικαστήρια - Κλειστό το 1ο Δημοτικό σχολείο

0



Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία πριν από λίγο όταν ανακοινώθηκε μέσα κοινωνικών δικτύων (social media) η ανακοίνωση για κάλεσμα και συγκέντρωση στα δικαστήρια Κορίνθου για συμπαράστασης Κορίνθιων στον 35χρονο δράστη του Σολομού.

Μάλιστα στο εν λόγο κάλεσμα πολίτες προτρέπουν τους κορίνθιους να βρεθούν στο πλευρό του 35χρονου, ο οποίος απολογείται αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Δείτε το κάλεσμα:

Φίλες και φίλοι Κορίνθιοι, και όχι μόνο αύριο, πρέπει να δώσουμε Ειρηνικό μα βροντερό παρών στα δικαστήρια Κορίνθου ώστε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στο συνάνθρωπό μας που έφτασε σε ένα ακραίο γεγονός προκειμένου να διαφυλάξει την περιουσία του και την οικογένεια του… φτάνει πια… ώρα να σπάσει το απόστημα που μας έχει κλείσει στα σπίτια μας κι μας έχει κατακλέψει…… όλοι αύριο στα δικαστήρια Κορίνθου!!! Προώθησέ το… καταλήγει το μήνυμα.

Εν τω μεταξύ κλειστό θα παραμείνει αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, μετά από απόφαση του Δήμου Κορινθίων

Η απόφαση πάρθηκε για λόγους ασφαλείας των μαθητών ενόψει της αυριανής απολογίας του 35χρονου δράστη στον Σολομό, ο οποίος θα βρεθεί αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.

Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη 26 Μαρτίου και για την πλήρη ασφάλεια των μαθητών απέναντι σε τυχόν αυριανά νέα επεισόδια, ο Δήμος Κορινθίων αποφάσισε ότι το 1ο Δημοτικό θα παραμείνει κλειστό!

Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συναγερμός στην Αστυνομία για το αυριανό κάλεσμα στα δικαστήρια - Κλειστό το 1ο Δημοτικό σχολείο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator