Η Κόρινθος έχει ανάγκη από ικανούς: O Παναγιώτης Λαζόπουλος επικεφαλής του Τοπικού της Κορίνθου για την «ΠΝΟΗ»

0O Παναγιώτης Λαζόπουλος, επικεφαλής του Τοπικού της Κορίνθου για την «ΠΝΟΗ», δίνει μια διαφορετική δυναμική στον Ν.Σταυρέλη, όχι μόνο εξ αιτίας της προσωπικότητας του, αλλά περισσότερο, για την ευρεία αποδοχή του από τον κοινωνικό ιστό. Αξιοπρέπεια!

Ήταν πάντα το πηδάλιο μιας πορείας ζωής και με την πυξίδα πάντα να δείχνει στους στόχους και την εκπλήρωση των ονείρων, έκανε έτσι ώστε, η οικογένεια και οι φίλοι, να τον καμαρώσουν, υπέροχο οικογενειάρχη, πατέρα μιας επιστημόνισσας με καριέρα στο εξωτερικό και μιας πολλά υποσχόμενης φοιτήτριας του Μετσόβιου. 

Στην καριέρα του ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, με τον επαγγελματισμό, την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητα, ήταν αυτά που κέρδισε το σεβασμό ηγεσίας, υφιστάμενων και πολιτών, ενώ, ότι η Τοπική κοινωνία της Κορίνθου, τον γνώρισε από πρώτο χέρι, όταν έδινε τα «διαπιστευτήριά» του ως Λιμενάρχης Ισθμίας και Κορίνθου. 

Με κομβικές επιτυχίες στον τομέα της δίωξης της παρανομίας, αλλά και με απόδοση λύσεων σε ζητήματα που αφορούσαν εύρυθμη λειτουργία και καθημερινότητα. 

Θα έλεγε κανείς ότι προετοιμαζόταν, σαν άνθρωπος της προσφοράς που είναι, για την νέα του αποστολή, στην πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε, την πόλη που τον «ανέθρεψε» και έκανε τα πρώτα του σχέδια για το μέλλον! 

Στην Κόρινθο, επιθυμεί ολόψυχα, με πάθος και με αστείρευτη ενέργεια, να προσφέρει, τις γνώσεις και την εμπειρία του, έτσι ώστε να την δει σαν κυψέλη, να αναπτύσσεται, κρατώντας τα παιδιά της και να μεταμορφώνεται σε μια μοντέρνα, φιλική και ελκυστική στους πολίτες και τους επισκέπτες. 

Η επιτυχία της «ΠΝΟΗΣ» του Νίκου Σταυρέλη, είναι ότι έπεισε τον Παναγιώτη Λαζόπουλο, να συμπαραταχθεί για να προσφέρει στην Κόρινθο. 

Με την αποδοχή που έχει από τους πολίτες και με τις ικανότητες που διαθέτει, είναι βέβαιο, ότι η πόλη της Κορίνθου, θα χαρεί νέες μέρες με ΠΝΟΗ, ΔΗΜΙΟΥΓΙΑΣ.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κόρινθος έχει ανάγκη από ικανούς: O Παναγιώτης Λαζόπουλος επικεφαλής του Τοπικού της Κορίνθου για την «ΠΝΟΗ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator