Εξόρμηση ενημέρωσης από την "Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών"

0


Η πατριωτική κίνηση Κορινθίων πολιτών και αντιπρόσωποι αυτής στο προσεχές διάστημα θα προβούν σε εξόρμηση ενημέρωσης σε περιοχές,πόλεις και χωριά του νομού μας. 

Σκοπός μας η ενημέρωση για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και η αφύπνιση του λαού,με στόχο την πατριωτική αντίσταση και εθνική ανάταση της πατρίδος. 

Η πατριωτική κίνηση δεν είναι κόμμα και δεν θα υποστηρίξει στο μέλλον κανένα απ τα υπάρχοντα κόμματα. 

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας η να επισκεφθούμε την περιοχή τους παρακαλούμε να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα : 698 024 5957 ή 693 264 4619 

Με τιμή το Δ.Σ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εξόρμηση ενημέρωσης από την "Πατριωτική Κίνηση Κορίνθιων Πολιτών""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator