Δ.ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Δηλώνω παρών για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις"

0


Αγαπητοί φίλοι
Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον τόπο μου. Αυτή ήταν η μοναδική έγνοια που είχα, η καθημερινή μου αγωνία βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμουν τα ίδια προβλήματα. Στα καφενεία, στις πλατείες, στον δρόμο, στα χωράφια, στις εκκλησίες! Παντού! 

Όλα αυτά τα πέντε χρόνια, μαζί με το υπόλοιπο τοπικό συμβούλιο, έδωσα μεγάλες μάχες για το καλό του Χιλιομοδίου, αλλά και των μικρότερων χωριών του παλιού δήμου Τενέας. Κι όταν χρειάστηκε δεν δίστασα να συγκρουστώ, πρώτος εγώ, με εκείνους που μας ήθελαν στο περιθώριο, ικέτες για όλα όσα μας άξιζαν. Για την στάση μου αυτή λοιδορήθηκα, χλευάστηκα και δέχτηκα μεγάλο πόλεμο. Πίστεψαν -οι αφελείς!- ότι έτσι θα φοβηθώ και θα τα παρατήσω. Γελάστηκαν, όμως, γιατί δεν ήξεραν ότι η δική μου δύναμη ήταν οι απλοί άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και τους οποίους εξακολουθώ να κοιτάζω στα μάτια, επειδή ξέρουν πως δεν τους κορόιδεψα ποτέ. 

Η προσωπική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ποιο ήταν το έργο το οποίο βοήθησα να γίνει. Αποδεικνύει αν υπήρξα ειλικρινής, αν έκανα τα λόγια μου πράξεις. Αυτό έχει ξεχωριστή αξία σε μια περίοδο κατά την οποία οι πολιτικές κολοτούμπες είναι στην ημερήσια διάταξη. Να τιμάς τον λόγο σου, να τιμάς αυτόν που σε εμπιστεύτηκε, να μην τον κοροϊδεύεις. Αυτές είναι οι δικές μου αξίες και σε αυτές δεν υποχωρώ ούτε ένα χιλιοστό. Γι αυτό δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου, την οποία θα παρέχω από καρδιάς με ειλικρίνεια, χαρά και ανιδιοτέλεια! 

Πλέον ξεκινώ από μια νέα αφετηρία. Με μια καινούργια παράταξη, που αποτελείται από νέους ανθρώπους της προσφοράς και της προόδου. Από ανθρώπους που ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο και δεν υπήρξαν ποτέ κρατικοδίαιτοι. Δίπλα σε έναν καινούργιο υποψήφιο, ο οποίος έχει όραμα και διάθεση να τραβήξει μπροστά, χωρίς κομματικές αλυσίδες και δεσμεύσεις. 

Δηλώνω παρών για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Βασίλη Νανόπουλο να φέρει τον δήμο Κορινθίων στην θέση που του αξίζει. Και ζητώ από όλους εσάς να μας βοηθήσετε να συστήσουμε μια αληθινή Συμμαχία Πολιτών που θα αλλάξει τις ζωές μας, σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε μικρό και μεγάλο χωριό του δήμου μας.

Δημήτρης Μπίτζιος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Δηλώνω παρών για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator