ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Στα έργα των δύο νέων γεφυρών στον ποταμό Σύθα ο Γιώργος Δέδες

0O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΥΘΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΣΚΟΥΠΕΙΚΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στο Ξυλόκαστρο και Δερβένι βρέθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές των τελευταίων μηνών, προκειμένου να προωθήσει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασης των υποδομών τους.

Στο Ξυλόκαστρο, πραγματοποίησε αυτοψία στην έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στα έργα των δύο νέων γεφυρών, στον ποταμό Σύθα, μέσα στον αστικό ιστό του Ξυλοκάστρου, και στο ρέμα Σκουπέικο, στον κόμβο της Λυκοποριάς.

Υπενθυμίζεται ότι, με πρόσφατες αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διασφαλίστηκαν πόροι ύψους 6.570.000 ευρώ και άνοιξε ο δρόμος για την καθαίρεση των υφιστάμενων παλαιών γεφυρών, οι οποίες αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα στατικότητας και την κατασκευή των δύο νέων.

Πριν την επιθεώρηση στα εργοτάξια των δύο νέων γεφυρών, ο Γιώργος Δέδες μετείχε σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου με τον Δήμαρχο, Ηλία Ανδρικόπουλο, τον Βουλευτή Κορινθίας, Γιώργο Ψυχογιό, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, όπου ανακοίνωσε και τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με 3.000.000 € για το έργο «Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018».

Καλωσορίζοντας τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου τον ευχαρίστησε θερμά, επισημαίνοντας την έμπρακτη και αποτελεσματική στήριξη του στα θέματα του Δήμου, τα τελευταία χρόνια. «Οφείλω να αναγνωρίσω ότι μας έχεις σταθεί όσο κανένας άλλος. Σε ευχαριστώ από καρδιάς», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον Γιώργο Δέδε, ο Ηλίας Ανδρικόπουλος.

«Η παρουσία μας στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από την πρώτη σχεδόν στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Υποδομών, είναι αδιάλειπτη, συνεχής και συστηματική», τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης ο Γιώργος Δέδες, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τα θερμά του λόγια.

«Απαντάμε, όχι με λόγια, αλλά με έργα και παρεμβάσεις στις ανάγκες της περιοχής» επισήμανε, αποδίδοντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων, αφενός στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή και, αφετέρου, στο γεγονός ότι σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, όλες οι παρατάξεις, όλοι οι φορείς και οι παράγοντες της περιοχής, έχουν αναδείξει από κοινού τα προβλήματα που υπήρχαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εδώ και χρόνια.

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό, ότι αυτά τα ζητήματα στα οποία βοηθάμε και παρεμβαίνουμε ως Υπουργείο Υποδομών και ως Γενική Γραμματεία, δεν είναι υπόθεση μιας ή δύο απόψεων, είναι κοινός τόπος, σχεδόν για το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, για το σύνολο των κατοίκων και των φορέων», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Γιώργος Δέδες.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Στα έργα των δύο νέων γεφυρών στον ποταμό Σύθα ο Γιώργος Δέδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator