ΒΕΛΟ - Μανάβης: "Ετοιμαστείτε για επιθέσεις"... Ανίβας: "Να φυλαγόμαστε τα βράδια;;;" - ΒΙΝΤΕΟ

0ISTHMOS

«Δυναμίτη» αποφάσισε να βάλει στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Βέλου-Βόχας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θαν. Μανάβης, αφού στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ξέσπασε σε απειλές κατά του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

O κ. Παπακυριάκος εξέδωσε μία ανακοίνωση τη Δευτέρα η οποία είχε ένα καθαρά πολιτικό ύφος και χωρίς προσωπικές αιχμές. Η ανακοίνωση καυτηρίαζε την τακτική του κ. Μανάβη να χρησιμοποιεί ψέματα για να παραπλανήσει τους δημότες (σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση)

Ο κ. Μανάβης προφανώς αιφνιδιασμένος και εκνευρισμένος από την κίνηση αυτήεξερράγη στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανάβης ανέφερε

«.. σας ξεκαθαρίζω δημόσια, να ετοιμαστείτε κύριε Δήμαρχε για προσωπικές επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Ας δούμε λοιπόν, ποιος θα στενοχωρηθεί περισσότερο»
(Στο βίντεο παρακάτω, παρακολουθείστε το πόδι του κ. Μανάβη και θα μπορέσετε να καταλάβετε τον εκνευρισμό του)


Ο Δήμαρχος κ. Παπακυριάκος ρώτησε στη συνέχεια τον κ. Μανάβη αν «πρέπει να φυλαγόμαστε τα βράδια;» και οι σύμβουλοι πάγωσαν προς στιγμήν.

Έχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Μανάβης αποφάσισε να διαλέξει ένα δύσβατο δρόμο που δεν βοηθάει την προεκλογική διαδικασία αλλά ούτε και το προφίλ του.

Οι απειλές και μάλιστα για προσωπικά ζητήματα δεν έχουν θέση στην αυτοδικοικητική ζωή και παραπέμπουν σε "σκοτεινές" ή αμφισβητούμενες πρακτικές που απομακρύνουν τον πολίτη από την συμμετοχή του στα κοινά.

Ο κ. Μανάβης βέβαια μπορεί να έψαχνε απλά μία αφορμή για να κηρύξει κάποιο «πόλεμο» στο νυν Δήμαρχο, μετατοπίζοντας το διάλογο σε κάποιο άλλο επίπεδο αφού προφανώς βλέπει ότι ο Δήμαρχος δεν «τσιμπάει» στον καθημερινό (σχεδόν) «βομβαρδισμό» με αναρτήσεις, βίντεο και άλλα επικοινωνιακά εργαλεία.

Αναμένουμε, τέλος, ότι ο κ. Μανάβης θα επιχειρήσει να εντείνει τις προσπάθειές του τον επόμενο καιρό σε μια προσπάθεια να «ψαλιδιστεί» η διαφορά των 30 ποσοστιαίων μονάδων των προηγούμενων εκλογών και με το φόβο, βέβαια, μιας πιθανής προσπέρασης από τον κ. Τσίτουρα ο οποίος προχωρά κάπως πιο αργά μεν , πιο προσεκτικά δε.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ - Μανάβης: "Ετοιμαστείτε για επιθέσεις"... Ανίβας: "Να φυλαγόμαστε τα βράδια;;;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator