ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Ιστορική μέρα, πόσιμο πλέον το νερό σε Κιάτο, Πάσιο, Μούλκι και Κάτω Διμηνιό" - ΒΙΝΤΕΟ

0Πριν από λίγο ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι στο Κιάτο και στις γύρω κοινότητες Πασίου, Μουλκίου και Κάτω Διμηνιού ρέει πλέον από τις βρύσες υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας πόσιμο νερό Στυμφαλίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.Αγαπητοί Συνδημότες

Το καθαρό ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, παγκόσμιος δείκτης βιοτικού επιπέδου, έλειψε από την περιοχή μας, δυσκολεύοντας και υποβαθμίζοντας τις ζωές όλων μας.

Το 2019 είναι για τον Δήμο Σικυωνίων ένα έτος ορόσημο.

Οι διεκδικήσεις και προσπάθειες πολλών δεκαετιών ευοδώθηκαν και αλλάζουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Υψηλής ποιότητας ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ και ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ από τη Δ.Ε. Στυμφαλίας τρέχει για πρώτη φορά, το έτος 2019, στις βρύσες χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών της πόλης του ΚΙΑΤΟΥ και των όμορων χωριών ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ, ΠΑΣΙΟΥ και ΜΟΥΛΚΙΟΥ.

Στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. (http://www.deyasik.gr/analiseis_nerou.php) έχουν αναρτηθεί και είναι διαθέσιμες όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις από τα διάφορα σημεία δειγματοληψίας από πιστοποιημένο κατά ΕΣΥΔ εργαστήριο που βεβαιώνουν ότι ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 67322/ΦΕΚ 3282/Β/19-09-2017, που αφορά την ποιότητα νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η μείωση του τιμολογίου ύδρευσης πάνω από 40%, η εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τα νοικοκυριά καθώς και για τη Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων, η κατάργηση χρήσης πλαστικών μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού, είναι μερικά από τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που αξίζει να σημειωθούν.

Το σημαντικό όμως, αγαπητοί συνδημότες, είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους εμάς που κατοικούμε στο δήμο Σικυωνίων αλλά και τους επισκέπτες. Το αυτονόητο, με πολύ κόπο, έγινε επιτέλους πράξη!

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλα αυτά τα χρόνια, τη κατανόησή σας και την εμπιστοσύνη σας, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α Σικυωνίων
Παναγιώτης Νίκας

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων
Σπυρίδων Π. Σταματόπουλος
Δήμαρχος Σικυωνίων
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Ιστορική μέρα, πόσιμο πλέον το νερό σε Κιάτο, Πάσιο, Μούλκι και Κάτω Διμηνιό" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator