ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Φωτογράφιση με παρατρεχάμενους στο Ξυλόκαστρο

0Αυτοψία (υποτίθεται) ότι πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για την διάβρωση ακτών στην παραλία ΒΔ του λιμανιού Ξυλοκάστρου στον οικισμό Αριστοναυτών, συνοδευόμενος από κατοίκους, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Άγγελο Παπαγγελόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Ευριπίδη Γκιάτα, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Γιώτα Μπάγκα και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ: Φωτογράφιση με παρατρεχάμενους στο Ξυλόκαστρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator