ΒΕΛΟ: Ακολουθώντας το παράδειγμα του Αννίβα - ΒΙΝΤΕΟ

0



Η χθεσινή βροχόπτωση ήταν μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι εισερχόμαστε σε μία νέα φάση επικοινωνίας ανάμεσα σε Δημάρχους και Δημότες στην Κορινθία.

Από προχθές το βράδυ ο Δήμος Βέλου Βόχας και προσωπικά ο Δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος, ξεκίνησαν μία εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με την επερχόμενη κακοκαιρία για την οποία προειδοποιούσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Προχθές το βράδυ ο Δήμος προχώρησε σε ανακοίνωση στην οποία εφιστούσε την προσοχή των δημοτών για τα φαινόμενα που θα παρουσιάζονταν ενώ εχθές το μεσημέρι, ώρες πριν τις αναμενόμενη κακοκαιρία, ο Δήμος και ο Δήμαρχος ανάρτησαν στις σελίδες τους στο Facebook μήνυμα του ίδιου του Δημάρχου σε βίντεο όπου εξηγούσε

  • ποια ήταν η τελευταία ενημέρωση,
  • ποια μέτρα έχει λάβει ο Δήμος,
  • τι να προσέξουν οι δημότες και
  • πως θα ενημερώνονται στην περίπτωση που τα φαινόμενα ενταθούν.

Στη συνέχεια ο Δήμος προχώρησε και σε άλλες ανακοινώσεις μέσω της ιστοσελίδας αλλά και αυτής στο Facebook, σύμφωνα με πληροφορίες απαντήθηκαν δεκάδες μηνύματα στο Messenger αλλά και τηλεφωνικά από τη Γραμματεία (ο Δήμος βρισκόταν σε 24ωρη ετοιμότητα) ενώ υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας μέσω Facebook ακόμη και στις 3 το πρωί!!

Το παράδειγμα του Δημάρχου Βέλου-Βόχας φαίνεται ότι ακολούθησαν και οι Δήμαρχοι των γύρω περιοχών, με αποτέλεσμα να εκδώσει ανακοίνωση και ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, από την προσωπική του σελίδα στο FB (αναπαράγοντας ανάρτηση της ΕΜΥ) ενώ σήμερα ακολούθησε (καθυστερημένα είναι η αλήθεια) και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Ηλ. Ανδρικόπουλος (επίσης από την προσωπική του σελίδα) .

Φαίνεται λοιπόν ότι οι εκστρατείες ενημέρωσης που παρακολουθούμε χρόνια τώρα στο εξωτερικό σε έκτακτες καταστάσεις έφτασαν και στην Κορινθία και ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ήταν ο πρώτος που το έπραξε.


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Ακολουθώντας το παράδειγμα του Αννίβα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator