ΜΙΣΕΛ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

0
Ένοχος κατά πλειοψηφία ο Νίκος Γεωργιάδης, χωρίς ελαφρυντικά. ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 Ευρώ, από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, για ασέλγεια σε ανηλίκους επ' αμοιβή, που είχαν κλείσει το 15ο έτος, κατά συνήθεια και σε μία περίπτωση κατ' εξακολούθηση.

Με τον Γεωργιάδη, που προφανώς θα άσκησε έφεση, δεν θα ασχοληθώ, έκανε η Δικαιοσύνη το καθήκον της. Το πολιτικό ζήτημα μας ενδιαφέρει. Όπως είχα υποσχεθεί, - θυμάστε τις απειλές της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν την εγκάλεσα στον αέρα του ΚΟΝΤΡΑ γιατί πήγε μάρτυρας υπεράσπισης του εν λόγω - , πήγα σήμερα στο δικαστήριο.
Στην απολογία του λοιπόν είπε πως είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, πως ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της ΝΔ, πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επομένη και πως όταν λίγες μέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης του είπε "φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά". Παρέμεινε λοιπόν αφανής υπαρχηγός, όπως έλεγα επίμονα, αφού αυτό μάθαινα από στελέχη και βουλευτές της ΝΔ.
Σημειώνω με λύπη μου πως η Μισέλ δεν ήταν εκεί, για να μου δείξει τι σήμαινε εκείνο το "θα σε πάω αίμα". Είναι οn tour, δσιεκδικώντας την ψήφο σου, κορόιδο ψηφοφόρε.
Η επίσημη κάλυψη όμως συνεχίζεται, διότι ήταν πάλι εκεί ο Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και κάτι άλλοι, όμως συγχωρέστρε με, δεν είμαι μητσοτακολόγος, για να τους ξέρω όλους.
Αυτοί θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, αδέρφια...
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΣΕΛ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator