ΧΑΜΟΣ! Ο Φαήλος «κόβει φέτες» την Ασημακοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Άναψαν» τα αίματα το βράδυ της Δευτέρας στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra όπου διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου. Ο λόγος; Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρώην στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία, η δίωξη του οποίου είχε προκύψει μετά από δημοσιεύματα του Hot Doc.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Γεωργιάδης αντιμετωπίζει την κατηγορία της «κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε ολομέτωπα στη «γαλάζια» βουλευτή της Β' Αθήνας επειδή όπως είπε, η κ. Ασημακοπούλου πήγε στη δική συνοδευόμενη από τον κ. Κυρανάκη «υποθέτω για να δηλωθεί ως μάρτυς» και διερωτήθηκε: «Αυτό που κολλάει στην ηθική της πολιτικής;»

«Ρωτάτε εμένα; Γιατί σας αφορά;», ρώτησε από την πλευρά της η Άννα Ασημακοπούλου με βλέμμα μάλλον αμήχανο. Εν συνεχεία, τα αίματα άναψαν με την υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ να υπερασπίζεται τον Νίκο Γεωργιάδη αφήνοντας να εννοηθεί πως η δίωξή του είναι... πολιτική.

«Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου», είπε με στόμφο η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε σε εξίσου έντονο ύφος: «ειλικρινά κρατήστε αυτό που σας λέω: Γι'αυτό που κάνατε απόψε κ. Κρανιδιώτη, θα σας πάω "αίμα" μέχρι τέλους».

«Το άκουσες; Αίμα μέχρι τέλους», επανέλαβε η κ. Ασημακοπούλου.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΑΜΟΣ! Ο Φαήλος «κόβει φέτες» την Ασημακοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator