Κοπή πίτας Ναυτικού ομίλου Κιάτου 2019

0


Σας περιμένουμε στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας μας! Θα θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, θα ανακοινώσουμε τον προγραμματισμό του 2019, θα βραβεύσουμε τους αθλητές μας και όλους τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και το 2018 και βέβαια να αναδείξουμε τον τυχερό της χρονιάς με ένα "φλουρί" έκπληξη!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 05, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοπή πίτας Ναυτικού ομίλου Κιάτου 2019"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator