Στους πρώτους του 2018 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων

0Στην απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοϊκής οικογένειας, στην «Βραδιά των πρώτων 2018» συναντήθηκαν χθες, 18 Φεβρουαρίου 2019, οι άνθρωποι που έγραψαν, γράφουν και θα γράψουν την ιστορία του αθλήματος της ιστιοπλοΐας.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και φιλοξενήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με σκοπό την βράβευση των ιστιοπλόους μας που το 2018 κατέκτησαν 25 μετάλλια σε Ολυμπιακές, Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές και άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και τους πρωταθλητές ομίλους της Ελλάδας.

Στην γιορτή, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χαντζή, παρευρέθηκαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Δ.Ο.Α. Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος, πολλοί επίσημοι, σύσσωμο το ΔΣ. της Ε.Ι.Ο και πλήθος κόσμου.

Σε μια πολύ ζεστή και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πολύ μεγάλα ονόματα, που δόξασαν την ελληνική ιστιοπλοΐα από το 1960 μέχρι και το 1990, βράβευσαν αθλητές και ομίλους και βραβευτήκαν από την Ε.Ι.Ο. για την προσφορά τους στο χώρο. Ανάμεσά τους ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος το 1960 κατέκτησε στη Ρώμη, μαζί με τους Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη, το πρώτο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με το σκάφος κατηγορίας Dragon, αλλά και οι μετέπειτα ολυμπιονίκες Τάκης Κουλιγκάς, Τάσος Μπουντούρης, Άρης Ραπανάκης, Δημήτρης Δεληγιάννης και Λεωνίδας Πελεκανάκης.

Οι όμιλοι που αναδείχθηκαν πρωταθλητές της κάθε μιας από τις 7 περιφέρειες της Ελλάδας, τιμήθηκαν από την Ε.Ι.Ο. σε μια ξεχωριστή απονομή. Ήταν η επιβράβευση της ομοσπονδίας στους καλύτερους από τους 167 ομίλους της που αποτελούν τα ζωτικά κύτταρα του ιστιοπλοϊκού οργανισμού. Πρωταθλητής όμιλος Νοτίου Ελλάδος το 2018 αναδείχθηκε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων και παρέλαβε το βραβείο του δια του πρόεδρου του Διονύση Καραπιπέρη.

Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας, την περιοχή μας και τους ανθρώπους του ομίλου και ανήκει σε όλους όσους βοήθησαν για να το κατακτήσουμε. Ιδιαίτερα όμως στους αθλητές και τους γονείς τους, τον προπονητή, τους χορηγούς και τους φορείς της πόλης μας.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 19, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στους πρώτους του 2018 ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator