ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

0



Πρωτοφανή φαινόμενα παρατηρούνται στο κρίσιμο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου η οποία και έγινε δεκτή δημόσια σε live μετάδοση από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ναύαρχος Αποστολάκης παραμένει εν ενεργεία αξιωματικός και μάλιστα Α'ΓΕΕΘΑ, αν και έχει ήδη αναγορευτεί πολιτικά από τον Αλέξη Τσίπρα ως ο νέος υπουργός Άμυνας. Η στρατιωτική θητεία κ.Αποστολάκη είχε ανανεωθεί το Σεπτέμβριο 2018 για ένα χρόνο αλλά τώρα δημιουργείται προφανώς κενό νέου Αρχηγού Ενόπλων Δυνάμεων που αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να καλυφθεί αύριο (Δευτέρα 14/1/2019) με τη σύγκληση ΚΥΣΕΑ. Αύριο (Δευτέρα 14/1/2019) επίσης όπως είχε γράψει το thedayaftegr τα μεσάνυχτα λήγει η θητεία των Αρχηγών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας με βάση το Νόμο και αναμένεται να επιλεγεί και η νέα ηγεσία τους, με αναμενόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, αποστράτευση του Αρχηγού ΓΕΣ κ.Στεφανή, μιας και κάποιοι, όπως λέγεται, τον επιβουλεύονται. Προβάδισμα για νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρουν να έχει ο νυν Αρχηγός Αεροπορίας κ.Χριστοδούλου και για Αρχηγός ΓΕΣ ο κ.Ζερβάκης.


Επίσης αύριο αναμένεται και ο απολογισμός του παραιτηθέντος Υπουργού και βουλευτή πλέον κ.Καμμένου, μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο πηδάλιο της Εθνικής Άμυνας μας. Όλα αυτά δυστυχώς συμβαίνουν σε μία κρίσιμη περίοδο όπου ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας αναζητά πολιτικά δεκανίκια με την ψήφο εμπιστοσύνης σε μία άγνωστη Κυβέρνηση ακόμα, ελπίζουμε δημοκρατικά εκλεγμένη. Το χειρότερο όλων σε μία περίοδο που η σύμμαχος Τουρκία ασκείται σύμφωνα με την ανακοίνωση της στο ακριτικό Καστελόριζο και τα νησάκια πέριξ αυτου...

Λ.Καλ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator