ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δήλωση Ηλία Κοφινά

0



Μετά από πρόσφατο σχόλιο στο τοπικό διαδίκτυο ο φίλος Ηλίας Κοφινάς μας δήλωσε ότι η υποψηφιότητά του ήταν πρόταση μελών και στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε διαδικασίες παράλληλα με την προτροπή και συμπαράσταση αυτοδιοικητικών του Δήμου Λουτρακίου, δημοτών και τους οποίους κατ' επανάληψη και στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και στην καθημερινότητά τους έχει ευχαριστήσει και τους ευχαριστεί.

Όσον αφορά στα επόμενα βήματα του επιτυχημένου επιστήμονα και αυτοδιοικητικού θα τα δούμε εν καιρώ. Προς το παρόν αυτό το οποίο ο γιατρός θα "τρέξει" σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κορίνθου μαζί με τη διοίκηση θα είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου προς όφελος όλων των Κορινθίων τους οποίους με την ευκαιρία ευχαριστεί για τη συμπαράστασή τους.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δήλωση Ηλία Κοφινά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator