"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

0Οι Γυναίκες έδωσαν δυναμικό παρόν και συμμετείχαν ενεργά χθες το βράδυ στη θεματική ημερίδα για το ρόλο της γυναίκας σήμερα στην κοινωνία, που διοργανώθηκε από τη δημοτική παράταξη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και τον επικεφαλή της Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ‘’Οι Γυναίκες Θέλουν και Μπορούν να Συμμετέχουν Ισότιμα στην Αναμόρφωση, την Ανανέωση, την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων’’.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με άρωμα γυναίκας αναπτύχθηκαν και αναλύθηκαν, διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τα επιμέρους θέματα της ημερίδας:

Α) ‘’ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ’’ από την εισηγήτρια Έλενα Δημητροπούλου – Βενετσάνου / Επιχειρηματία.

Β) ‘’ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ’’ από την εισηγήτρια Μαρίνα Μάρκελλου / Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρο.

Γ) ‘’ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ’’ από την εισηγήτρια Σοφία Σκάζα / Φιλόλογο.

Δ) ‘’ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ’’ από την εισηγήτρια Γεωργία Στριμενοπούλου / Υπάλληλο ΕΦΚΑ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες τις παρευρισκόμενες που συμμετείχαν δυναμικά στην εκδήλωση και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί άοκνα και με όραμα για ένα δήμο πρωτοπόρο, με ισότητα και αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε θερμά τις εισηγήτριες, για τις πολύ αξιόλογες εισηγήσεις τους, την συντονίστρια της ημερίδας Μαρίνα Ταουξίδη, η οποία αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκληση, αλλά κύρια όλες τις συνδημότισσές μας που με την ενεργή συμμετοχή τους απέδειξαν ότι η επόμενη ημέρα στο Δήμο Κορινθίων θα είναι ημέρα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για όλες και όλους.

Κόρινθος 17/01/2019
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ": ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator