Βασίλης Νανόπουλος: "Οι προσωπικές ευχές δεν είναι χρίσμα" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Για τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην χθεσινή εκδήλωση της Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Κιάτο και είχαν αποδέκτη τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη ρωτήθηκε στην διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου για την καθημερινότητα , ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών" και υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος.

Ο κ. Νανόπουλος αφού σημείωσε πως είναι η τελευταία φορά που απαντά σε ερωτήματα περί χρίσματος γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί δήλωσε:

Πληροφορήθηκα από παριστάμενους αλλά και από τα ΜΜΕ για τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε ευχές! Είναι στενοί φίλοι με τον κ.Καλλίρη , υπήρξαν συνεργάτες στο Υπουργείο Υγείας επί Υπουργίας του και είναι φυσικό να απευθύνει ευχές όμως δεν είναι τίποτε άλλο από προσωπικές του απόψεις τα λεχθέντα. Αναλόγως μπορεί να πράξει στο μέλλον και ο κ . Αυγενάκης ή κάποιος άλλος!

Εγώ εκείνο που κρατώ για το δήμο Κορινθίων είναι η θέση που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης , πως δηλαδή σε δήμους όπου διεκδικούν αξίωμα δυο στελέχη της παράταξης δεν θα υπάρξει χρίσμα η στήριξη . Οτιδήποτε άλλο λέγεται, δεν είναι επίσημη δήλωση κόμματος. Δείτε το επισυναπτόμενο βίντεο .Άλλωστε, επιμένω να στηρίζω την άποψη που έχει εκφράσει και ο κ. Μπακογιάννης: Με ενδιαφέρει η στήριξη της κοινωνίας και όχι το των κομματικών μηχανισμών.

Επειδή σε δημοσίευμα του κ. Καλλίρη γίνεται μνεία για ψυχραιμία και υπομονή θα ήθελα να απαντήσω ότι αυτό πρέπει να λεχθεί στους συνοδοιπόρους του που έχουν μετατρέψει σε εκλογικό κέντρο την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας . Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί .

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: "Οι προσωπικές ευχές δεν είναι χρίσμα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator