Δημόσια παραίνεση προς τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου

0ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. 

Ποιος θα έλθει στο συλλαλητήριο και θα αρνηθεί να υπογράψει; Ετσι με μαγιά και αφετηρία αυτές τις υπογραφές, μπορούν τις επόμενες μέρες, μέχρι την κύρωση στην βουλή, να μαζευτούν στο διαδίκτυο, αλλά και πόρτα πόρτα ακόμα, εκατομμύρια υπογραφές. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει, αλλά και για ότι δεν κάνει. Αν για άλλη μια φορά περιοριστείτε στην εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος, είσαστε το ίδιο υπεύθυνοι με τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Καμένο και τον Μητσοτάκη.

Προς μπλόγκερς, φέισμπουκερς, τουίτερς κ.λ.π.

Από καιρού στέλνω τα άρθρα μου μόνο στα δύο μπλογκς που με σεβάστηκαν, αλλά δεν απαγόρεψα σε κανέναν να τα αναδημοσιεύει· αντίθετα προέτρεψα να το κάνουν. Για το συγκεκριμένο θέμα όμως, το λιγότερο που πρέπει να κάνει κάποιος, αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο, είναι να αναρτήσει την πρόταση, έστω με δικά του λόγια και υπογραφή.

Προς κάθε αναγνώστη

Φίλε, προσπάθησε να κοινοποιήσεις αυτήν την πρόταση, όπου και όπως μπορείς. Πρέπει να τεθεί υπόψιν τόσο των διοργανωτών, όσο και των τηλεοπτικών δικτύων, αλλά και όλων των κομμάτων και μάλιστα με τρόπο, που να μην μπορούν να αρνηθούν, ότι τους γνωστοποιήθηκε. Εγώ πάντως δεν ξαναστέλνω μηνύματα σε όσους με έγραψαν. Στο χέρι σου είναι φίλε, να δουν ότι δεν είναι μόνο δικά μου λόγια.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημόσια παραίνεση προς τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator